Friday, January 24, 2014

Pārtikas un veterinārais dienests ir saņēmis laboratoriskos rezultātus par benzopirēna līmeni Latvij

Ledus pagaidām veidojas tikai mazākajās Latvijas upēs | BNN - ZIŅAS AR VĒRTĪBU
Daugavā pie Suražas sākusies reta ledus iešana. Ūdens noteces commercial snow cone machine palielināšanās Daugavā Daugavpils – Jēkabpils posmā turpināsies līdz 17.-18.janvārim. Pārējās commercial snow cone machine Latvijas upēs gaidāma pakāpeniska noteces samazināšanās commercial snow cone machine un ūdens temperatūras pazemināšanās. commercial snow cone machine Latvijas austrumu daļas upēs sākotnējo ledus formu: piesalu, vizmu, vižņu parādīšanās gaidāma 15.-16.janvārī, Latvijas centālās daļas upēs 16.-17.janvārī, bet rietumu daļas upēs 17.-18.janvārī.
Janvāra pirmās dekādes nokrišņu daudzums visā Latvijā bija lielāks commercial snow cone machine par normu. Daugavā ūdens līmeņi strauji sāka paaugstināties janvāra pirmās dekādes otrajā pusē, kad daudzviet lija intensīvs lietus. Kopumā Daugavā posmā Veļiža Krāslava ūdens līmeņi ir cēlušies par 123-146 cm, bet posmā Daugavpils – Jēkabpils par 57-97 cm.
Nedēļas commercial snow cone machine sākumā Daugavā turpinājās ūdens līmeņa celšanās ar intensitāti 12-38 cm, Aiviekstē 4-21 cm, Gaujas augštecē un vidustecē 4-11 cm, Lielupes augštecē 2-10 cm. Pārējās commercial snow cone machine upēs ūdens līmenis pārsvarā pazeminājās par 1-10 cm. Visstraujāk ar intensitāti 17-31 cm līmenis kritās Ogrē, Lielajā Juglā, Amatā, Ventā posmā no Vārdavas līdz Kuldīgai un Bārtā.
1 komentārs
Šveices kūrortpilsētā Davosā norisinās Pasaules Ekonomikas forums, kur politiķi, vadošo uzņēmumu un finanšu iestāžu pārstāvji lielāko uzmanību pievērš debatēm, kā pasaulē samazināt strauji commercial snow cone machine augošo ienākumu atšķirību.
Divi pazīstami Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas commercial snow cone machine tiesneši atstatījuši sevi no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietnieces Jutas Strīķes pieteikuma izskatīšanas par viņai piemēroto disciplinārsodu - rājienu.
Lietuvā reģistrē commercial snow cone machine uzņēmumu Rail Baltica 2 īstenošanai
Lietuvā reģistrēts dzelzceļa commercial snow cone machine kompānijas Lietuvos geležinkeliai apakšuzņēmums Rail Baltica statyba , kurš sekos līdzi projekta Rail Baltica 2 īstenošanai un pārstāvēs Lietuvu Baltijas valstu kopīgajā commercial snow cone machine uzņēmumā.
Janvārī, commercial snow cone machine kopš pārejas uz eiro, vairākumam preču pamata cena ir palikusi nemainīga 92,7% gadījumu preču un pakalpojumu cenu izmaiņas nav novērotas. Cenu pieaugums ir novērojams 3,6% gadījumu, savukārt 3,7% gadījumu cena ir samazinājusies. commercial snow cone machine
Opozīcijas līderi pieļauj, ka sarunas ar prezidentu Viktoru Janukoviču varētu novest pie sadursmju pārtraukšanas, taču protestētāji Kijevas ielās sarunas nosaukuši par apkaunojošām un 24.janvārī turpina celt barikādes.
Sestdien, 25.janvārī, sākas priekšvēlēšanu aģitācijas periods pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Pastāv risks, ka EP deputāti varētu priekšvēlēšanu aģitācijai tērēt tos līdzekļus, kas viņiem piešķirti, lai informētu par savu un Eiropas institūciju darbu.
Pārtikas un veterinārais dienests ir saņēmis laboratoriskos rezultātus par benzopirēna līmeni Latvijā ražotajā zivju produkcijā. Benzopirēna daudzums šprotēs esot pārsniegts par 3,5 reizēm, norāda PVD ģenerāldirektors Māris Balodis.
Zemkopības ministrija aicinājusi Latvijas gaļas ražotāju un pārstrādes commercial snow cone machine asociācijas līdz šā gada janvāra beigām apkopot Latvijas ražotāju paškontroles analīžu datus par pārtiku piesārņojošo vielu koncentrācijas līmeņiem kūpinātā gaļā un kūpinātas gaļas produktos.
Par labu Revertai no Kargina un Krasovicka piedzen vairākus miljonus eiro

Rīgas apgabaltiesa 23.janvārī apmierināja AS Reverta commercial snow cone machine prasību pret kādreizējiem Parex bankas īpašniekiem un valdes locekļiem Valēriju Karginu un Viktoru Krasovicki, no abiem piedzenot vairākus miljonus eiro par bankai neatmaksātajiem kredītiem.
Tallink saviem darbiniekiem piedāvā 6% algas pieaugumu

Prāmju commercial snow cone machine operatora Tallink vadība turpina meklēt izeju atalgojuma strīdā ar darbiniekiem un ir palielinājusi līdz sešiem procentiem sākotnējo algas pieauguma piedāvājumu. Arodbiedrība uzskata, ka puses varētu panākt vienošanos, neraugoties uz to, ka igauņu uzņēmuma darbinieki sākotnēji pieprasīja celt algas pat par 15%.
Iestājoties ilgstošam un stabilam commercial snow cone machine salam, uz Rīgas ūdenstilpnēm izveidojusies noturīga ledus kārta, tāpēc pašvaldība plāno daļēji atcelt paaugstinātas ledus bīstamības periodu pilsētas administratīvās teritorijas robežās.
Dažas stundas pēc apstiprināšanas no Tieslietu ministrijas mājas lapas pazuda Jāņa Bordāna atstātais mantojums iesākto reformu darbu uzskaitījums Pēctecības valdības jaunajai tieslietu ministrei Baibai commercial snow cone machine Brokai. Acīmredzot, šis ir bijis pirmais ministres rīkojums. Tā savā mājaslapā raksta biedrības Demokrātiskie commercial snow cone machine patrioti pārstāvji.
Jūrmalas

No comments:

Post a Comment