Friday, January 24, 2014

Zemkopības ministrija aicinājusi Latvijas ice 10 gaļas ražotāju un pārstrādes asociācijas līdz šā ga

Nākamnedēļ Latvijas ice 10 upēs iespējama ledus veidošanās ice 10 | BNN - ZIŅAS AR VĒRTĪBU
Tuvākajās dienās nokrišņu ietekmē ūdens līmenis Latvijas upēs turpinās paaugstināties. 12.-13. janvārī sāksies ice 10 pakāpeniska upju noteces samazināšanās un ūdens temperatūras pazemināšanās.
Ekonomikas elite Davosā pievēršas augošajai nevienlīdzībai
Šveices kūrortpilsētā ice 10 Davosā norisinās Pasaules Ekonomikas forums, kur politiķi, vadošo uzņēmumu un finanšu iestāžu pārstāvji lielāko uzmanību pievērš debatēm, kā pasaulē samazināt strauji augošo ienākumu atšķirību.
Divi pazīstami Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas tiesneši atstatījuši sevi no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietnieces Jutas Strīķes pieteikuma izskatīšanas par viņai piemēroto disciplinārsodu - rājienu.
Lietuvā reģistrē uzņēmumu Rail Baltica 2 īstenošanai
Lietuvā reģistrēts dzelzceļa kompānijas Lietuvos geležinkeliai apakšuzņēmums Rail Baltica statyba , kurš sekos līdzi projekta Rail Baltica 2 īstenošanai un pārstāvēs Lietuvu Baltijas valstu kopīgajā uzņēmumā.
Janvārī, ice 10 kopš pārejas uz eiro, vairākumam preču pamata cena ir palikusi nemainīga 92,7% gadījumu preču un pakalpojumu cenu izmaiņas nav novērotas. Cenu pieaugums ir novērojams ice 10 3,6% gadījumu, savukārt 3,7% gadījumu cena ir samazinājusies.
Opozīcijas līderi pieļauj, ka sarunas ice 10 ar prezidentu Viktoru Janukoviču varētu novest pie sadursmju pārtraukšanas, taču protestētāji Kijevas ielās sarunas nosaukuši par apkaunojošām un 24.janvārī turpina celt barikādes.
Sestdien, 25.janvārī, sākas priekšvēlēšanu aģitācijas periods pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Pastāv risks, ka EP deputāti varētu priekšvēlēšanu aģitācijai tērēt tos līdzekļus, kas viņiem piešķirti, lai informētu par savu un Eiropas institūciju darbu.
Pārtikas un veterinārais dienests ir saņēmis laboratoriskos rezultātus par benzopirēna līmeni Latvijā ražotajā zivju produkcijā. Benzopirēna daudzums šprotēs esot pārsniegts par 3,5 reizēm, norāda PVD ģenerāldirektors Māris Balodis.
Zemkopības ministrija aicinājusi Latvijas ice 10 gaļas ražotāju un pārstrādes asociācijas līdz šā gada janvāra beigām apkopot Latvijas ražotāju paškontroles analīžu datus par pārtiku piesārņojošo vielu koncentrācijas līmeņiem kūpinātā gaļā un kūpinātas gaļas produktos.
Par labu Revertai no Kargina un Krasovicka piedzen vairākus miljonus eiro

Rīgas apgabaltiesa 23.janvārī apmierināja AS Reverta prasību pret kādreizējiem Parex bankas ice 10 īpašniekiem un valdes locekļiem Valēriju Karginu un Viktoru Krasovicki, no abiem piedzenot vairākus miljonus eiro par bankai neatmaksātajiem kredītiem.
Tallink saviem ice 10 darbiniekiem piedāvā 6% algas pieaugumu

Prāmju operatora Tallink vadība turpina meklēt izeju atalgojuma strīdā ar darbiniekiem un ir palielinājusi līdz sešiem procentiem sākotnējo algas pieauguma piedāvājumu. Arodbiedrība uzskata, ka puses varētu panākt vienošanos, neraugoties uz to, ka igauņu uzņēmuma darbinieki sākotnēji pieprasīja celt algas pat par 15%.
Iestājoties ilgstošam un stabilam salam, uz Rīgas ūdenstilpnēm izveidojusies ice 10 noturīga ledus kārta, tāpēc pašvaldība plāno daļēji atcelt paaugstinātas ledus bīstamības periodu pilsētas administratīvās teritorijas robežās.
Dažas stundas pēc apstiprināšanas no Tieslietu ice 10 ministrijas mājas lapas pazuda Jāņa Bordāna atstātais mantojums iesākto reformu darbu uzskaitījums Pēctecības valdības jaunajai tieslietu ministrei Baibai Brokai. Acīmredzot, šis ir bijis pirmais ministres rīkojums. Tā savā mājaslapā raksta biedrības Demokrātiskie patrioti pārstāvji.
Jūrmalas tiesa ceturtdien, 23.janvārī, par kukuļdošanu apsūdzētajam bijušajam pilsētas mēram Raimondam Munkevicam piesprieda četru gadu cietumsodu. Pasludinātais ice 10 Jūrmalas pilsētas tiesas spriedums ice 10 gan vēl nav stājies spēkā.
airBaltic Hevīzas Balatonas vietā lidos uz Palmu de Maljorku

Šā gada 1.jūnijā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku Spānijā. Jaunais maršruts nodrošinās ceļošanu starp divām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs.
Šveicē 22.janvārī miera sarunām sākušas gatavoties ice 10 Sīrijas pilsoņu kara karojošās puses. Redzot valdības un opozīcijas spēku nepiekāpību, ANO ģenerālsekretārs Bans Kimūns norādījis, ka gaidāmās sarun

No comments:

Post a Comment